BERNARDIĆ O GOVORU KOVAČIĆA: Uvijek je bolje da je netko iskren, nego da igra s figom u džepu

davor bernardić

SDP-ov Davor Bernardić komentirao je odnos između HDZ-a I MOST-a, odnosno komunikaciju omiškog gradonačelnika Kovačića prema novoizabranom šefu tamošnjeg HDZ-a Ivana Škaričića.

Neka razina mora postojati, kazao je predsjednik zagrebačkog SDP-a, koji je ipak naklonjeniji “iskrenoj komunikaciji” u politici.

“Ja sam u svakom slučaju i uvijek za više dijaloga, a manje galame u hrvatskom društvu. To je ono što je moj stil. No pojedinačni stil svakog političara ne mogu komentirati. Po meni je uvijek bolje da je netko iskren nego da igra s figom u džepu”, rekao je Bernardić, a prenosi Media servis.

Trzavice između MOST-a i HDZ-a su njihovi problem, a ne problem oporbe. Obje stranke su svjesno ušle u savez. U svakom odnosu postoje dobri i loši dani, no ako tenzije ne mogu riješiti komunikacijom, onda bi trebali na nove izbore, poručio je Bernardić.

Nije sklon ni onome što je kao mogućnost naveo glasnogovornik MOST-a Grmoja – izjavivši da je MOST otvoren za suradnju s SDP-om.

“Jedino novi izbori u ovoj situaciji su potpuno pošteni prema svim građanima RH. Naravno, preslagivanja su moguća, no malo lijevo, malo desno, malo lijevo, definitivno nije nešto što ja mislim da građani očekuju u ovom trenutku. Bolje fer nego nepravedno”, kaže Bernardić.

Komentiraj