BERNARDIĆ O AFERI SMS: Jedna pravila vrijede za građane, a druga za HDZ-ove dužnosnike i poslušnike

Davor Bernardić, čelnik SDP-a, komentirao je medijske navode da potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić neće biti optužen za nezakonito nadziranje četiri žene, kao ni njegov brat Jozo Brkić te kum Blaž Curić i bivši policijski informatičar Franjo Varga.

Na Fcebooku je Bernardić objavio:

“Nakon puštanja na slobodu osumnjičenih za silovanje u Zadru i afere suca Turudića, nagađanja kako za protupravno prisluškivanje i nadziranje neće biti podignuta optužnica protiv Plenkovićevog zamjenika Milijana Brkića samo je još jedan u nizu katastrofalnih slučajeva kojima se ruši povjerenje u pravosuđe i DORH.

Očito jedna pravila vrijede za građane, a druga za HDZ-ove dužnosnike i poslušnike. U zemlji nikada nije bilo više nasilja, kriminala i korupcije, a da istovremeno DORH nikada manje nije radio.

SDP će predložiti dubinsku reformu pravosuđa, koje mora biti neovisno i u službi građana, a ne korumpiranih političara”.

Valja naime podsjetiti kako je Jutarnji list objavio da Milijan Brkić ipak neće biti optužen za nezakonito nadziranje četiri ženske osobe, kao ni njegov brat Jozo Brkić te kum Blaž Curić i bivši policijski informatičar Franjo Varga.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/bernardicdavor/posts/2604615199562041″ bottom=”30″]