BERNARDIĆ: Nije pitanje “di su pare”, one su kod Ramljaka – pitanje je “di je Plenković”?

bernardić, plenković

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu sudjelovao kampanji u povodu Svjetskog dana borbe protiv raka, komentirao je visoka primanja Agrokorovih savjetnika, i nije štedio vladajuće, rekavši kako je riječ o legalnoj pljački, a prozvao je i Martinu Dalić, potpredsjednicu Vlade i ministricu gospodarstva.

“Radi se o političkom cirkusu i legalnoj operaciji, djeluje kao legalna pljačka. A to što je Martina Dalić rekla je skandalozno, ponižavajuće za građane, za sve ljude koji rade u Agrokoru”, rekao je Bernardić, koji se dotaknuo i izjave Gordana Jandrokovića, rekavši:

“Ono što je rekao predsjednik Sabora “da to nije simpatično”, nije simpatično za 27.000 ljudi u Agrokoru koji za 20 godina svog života ne mogu zaraditi ono što Vladin povjerenik, tj. Plenkovićev povjerenik Ramljak, zaradi za samo jedan mjesec”.

Spomenuo je i poštapalicu “di su pare”, ali u drugom obliku: “Danas nije pitanje ‘di su pare’, jer pare su kod Plenkovićevog povjerenika i njegovih savjetnika, danas je pitanje ‘di je Plenković… Tu ima posla za Državno odvjetništvo Republike Hrvatske jer sve to smrdi na korupciju”.

Zastupnici SDP-a će, oni koji su članovi Odbora za gospodarstvo Hrvatskog sabora, na najavljenoj tematskoj sjednici tog odbora pitati Ramljaka o svemu.

 

Komentiraj