BELJAK PORUČIO REINERU: Vi kukavni viteže, imate 70 godina i 100 funkcija – ostavite taj posao mladima!

U Saboru je danas došlo do verbalnog okršaja Željka Reinera koji je vodio sjednicu i zastupnika Kreše Beljaka. koji je u jednom trenutku stao u zaštitu zastupnice Sandre Benčić.

Predsjedavajući Reiner je reagirao dosta nervozno i u svom poznatom stilu Beljaku meteorskom brzinom izrekao sve moguće opomene do one udaljavanja sa sjednice.

Naravno, Beljak se s tim mjerama nije složio.

Sve je objavio na Facebooku i uputio oštre kritike Reineru:

HRABRI JUNAK I “VITEZ VON REINER” ME “IZNOGIRAO” IZ SABORA ZA MANJE OD 2 MINUTE. REKORD!

A onda njihovi “objektivni” mediji prenose ovakvu vijest:

“Tijekom rasprave zastupnici su ponovno imali problema s poštivanjem Poslovnika, pa je tako zbog njegova kršenja i upadanja u riječ sa sjednice udaljen Krešo Beljak (HSS)”.

Pogledajte video snimak i sami procijenite tko je kome upao u riječ, tko kome ne da govoriti i tko je jako hrabar pa prijeti stražom.

Nećete me ušutkati, vi kukavni i bijedni viteže Viteškoga Reda Svetoga Groba Jeruzalemskog, Akademiče, pročelniče Zavoda za bolesti metabolizma na Rebru, članu Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, članu Hrvatskog liječničkog zbora, članu Hrvatskog katoličkog liječničkog društva, članu Udruge liječnika dragovoljaca 1990. – 1991, potpredsjedniče Hrvatskog Sabora i članu još sedam međunarodnih organizacija, redova, bratovština i udruga.

Imate skoro 70 godina i još ste na “sto” funkcija i radnih mjesta, umjesto da odete u mirovinu i otvorite ta radna mjesta mladim ljudima koji moraju odlaziti iz Hrvatske. Zbog vas i takvih kao što ste vi odlaze, kukavni Viteže!

Ali ja neću otići i neću odustati i nećete mi nikakvom silom “začepiti gubicu”. Dapače, ovaj vaš današnji kukavički čin samo mi je dodatni motiv da govorim još jače, još više i još glasnije!

Birali su me birači da govorim i govorit ću jasno i glasno sve dok mi ti isti birači na izborima poruče da sam rekao sve što sam imao. Dakle, hvala na tome što ste mi dali dodatni motiv i slušat ćete me, htjeli ili ne htjeli… uskoro.