BELJAK PLENKOVIĆU: HSS nikad nije trebao HDZ-u – riječ je o suptilnoj podršci kolegici Marijani Petir

Krešo Beljak 2

Nakon što je Andrej Plenković ishvalio HSS i rekao kako su mu otvorena vrata za suradnju, Krešo Beljak uzvraća da nikakve službene ponude iz HDZ-a nema, niti bi je kaže prihvatili. A ponudu vidi kao pokušaj razbijanja HSS-a.

”Ma naravno. Imaju podršku manjinaca i mislim da im je u ovom trenutku HSS nepotreban. Mislim da je riječ o suptilnoj podršci kolegici g. Plenkovića (Marijana Petir, op.a.) koja je pokušala određene stvari napraviti pa nije uspjela. HDZ-u HSS nikad nije trebao, pa ne treba niti sada. Činjenica je da im ne trebamo ni po broju mandata, ni po čemu. Imaju većinu, neka se bave sami sobom. Dobili su podršku građana i želim im svu sreću da Hrvatsku pokušaju povesti naprijed. Neka puste HSS na miru. Predugo se HDZ bavi HSS-om i sada je tome doista kraj”, beskompromisan je Beljak, a prenosi Media servis.

Inače, Plenković je u intervjuu HR rekao i da na sastanku s predstavnicima manjina nije bilo rasprave o sastavu buduće vlade.

Rekao je da je Hasanbegović u krugu onih koji bi mogli biti ministri, znakovito poručivši da svoj doprinos može dati i radom u Predsjedništvu stranke.

O pozivu HSS-u na suradnju od strane Andreja Plenkovića čitajte OVDJE.