BELJAK O “PRELETAČU” MADJERU: On je moralna nakaza, izdajica i prodana duša

Podijelite članak

krešo beljak

Čelnik HSS-a Krešo Beljak oštro je reagirao na odlazak HSS-ovog zastupnika Mladena Madjera u zastupnički Klub Milana Bandića.

Na Facebooku je bio kratak i jasan:

“Moralna nakaza, mucavac, izdajica i prodana duša.

Možda sam i dalje beskrajno naivan, ali vjerujem da će USKOK i ostale neovisne, nadležne državne institucije obaviti svoj posao i cijeloj javnosti otkriti pozadinu zadnje u nizu političkih kupovina odnosno zapravo političke prostitucije.

Prostitucija je još uvijek kažnjiva u Hrvatskoj, zar ne? Iako, prostitke su prave dame u usporedbi s gnjidama i kvazipolitičarima poput ovakvih.

One barem ne lažu i ne muljaju, nego lijepo unaprijed naplate prodaju svog tijela. I barem im duša ostane čista i mirno spavaju za razliku od ovakvih ljigavaca”.

Podsjećamo, o cijelom je slučaju HSS dao priopćenje:

“Ovim putem želimo obavjestiti javnost da je saborski zastupnik Mladen Madjer, koji je inače zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio HSS i prešao u Bandićev klub.

Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali s informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj.

Iskreno se nadamo kako će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti te tako dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve takve nade”, stoji u priopćenju.

Komentiraj