BELJAK O DAROVIMA ZA DJECU: Državu vode licemjeri – u crkvi se guraju u prve redove

Krešo Beljak 2

Zastupnici su komentirali jučerašnji gaf Ministarstva socijalne politike, koje je u privatnom katoličkom vrtiću podijelilo poklone na kojima je bilo navedeno da su za najpotrebnije.

“Ako država već ima svoj sustav onda ga mora koristiti, a ne na ovaj način da pusti to. I onda se najčešće događaju ovakve stvari gdje netko nažalost osjeti da je nepravedno zakinut ili se to otme kontroli. Tako da ste strane apsolutno je ministrica Murganić morala ostaviti to da ide kroz sustav. I s druge strane osoba koja je odgovorna u ministarstvu bi trebala po meni, za ovakav propust, u najmanju ruku se ispričati, a možda i snositi sankcije”, rekao je SDP-ov Gordan Maras.

“To je još jedan dokaz da sustav ne funkcionira, da ljudi koji sebe predstavljaju demokršćanima, katolicima, koji su u prvim redovima u crkvi, a rade sve ono što je suprotno onome što naša vjera propisuje. Dakle, oni su licemjeri, a ovo je još jedan dokaz da je cijela ova ekipa koja vodi državu, koja se predstavlja kako se predstavlja, ništa drugo nego hrpa licemjera”, izjavio je HSS-ov Krešo Beljak, prenosi Media servis.

Komentiraj