BELJAK O AFERAMA: Na djelu je obračun Plenkovića i Brkića – ja bih HDZ zakonski zabranio

Podijelite članak
Izvor: HSS
Izvor: HSS

Curenje podataka iz sustava postoji od početka nezavisnosti i u sve te “krupne slučajeve” umiješan je HDZ ustvrdio9 je čelnik HSS-a Krešo Beljak komentirajući na N1 televiziji aferu SMS i curenje informacija oko elitne prostitucije.

“Već mjesec dana bavimo se aferom što se tiče prostitucije koja je ilegalna, ali koja ovoj državi nije napravila nikakvu štetu”, rekao je Beljak za N1 i postavio pitanje što je s drugim velikim slučajevima gdje su nestajali dokumenti. “Zanima me što je s nestajanjem dokumenata Dubrovačke banke i nestajanjem dokumentacije oko političkih ubojstava Paradžika i Rajhl-Kira. Zanima me što se dogodilo sa spisima oko ilegalne ili protuzakonite pljačke ili privatizaciji Plive i HT-a, o čemu nitko ne govori. Imamo pljačke stoljeća i tisućljeća i ubojstva, gdje su isto tako nestale dokumentacije”.

Beljak smatra kako je “uelitnu prostituciju bio uključen sam vrh i političkog i pravosudnog i tko zna kakvog sustava. Na brzinu se sve procesuiralo, kazne su bile kakve jesu i sve se pokušalo zataškati kako neki ljudi ne bi imali obiteljskih problema, odnosno kako se ne bi sramotili”.

Ustvrdio je da je trenutno na djelu unutarstranački obračun Plenkovića i Brkića. “Može Brkić govoriti što hoće, ali ovo je napad Plenkovića na njega”, rekao je Beljak i dodao da ne zna kako će to završiti i da ga za to nije ni briga jer bi on HDZ-u zabranio djelovanje, jer kaže “dok postoji HDZ ovakve stvari će se i dalje događati”.

 

Komentiraj