BELJAK LJUT NA HTV: Nisu uspjeli Karađorđevići, Pavelić, Tito, Tuđman…nećeš Plenkoviću niti ti!

Podijelite članak

beljak, twitter

Čelnik HSS-a Krešo Beljak reagirao je na prilog na HTV-u u Dnevniku, gdje se kao HSS-ovac prikazuje Branko Hrg, te tvrdi kako nije sve to slučajno, već se sustavno radi protiv stranke kojoj je na čelu.

Ovo je njegova objava na Facebooku, koju prenosimo:

Ne, ovo nije slika stara tri ili četiri godine, ovo je jučerašnji Dnevnik HTV-a.

I nije prvi put da se nacionalna dalekovidnica koju svojim novcem prisilno, putem obavezne pretplate, financiraju svi građani, ovako “zezne”.

Ne može to biti slučajno, to je upravo namjerno omalovažavanje najstarije hrvatske političke stranke od strane politički nametnutih urednika.

Ovaj čovjek na slici je izdao HSS zbog svojih sitnih osobnih interesa, baš kao što je prije toga izdao Savez komunista Hrvatske, čiji je općinski omladinski sekretar za vrijeme Jugoslavije bio.

I sada se pokušava prodati za velikog konzervativca i domoljuba, a u tome mu, naravno, pomaže HDZ koji kontrolira dobar dio nacionalnih medija, a sve s ciljem uništenja tog “trna u njihovom oku” zvanog HSS.

Nisu to uspjeli niti Habsburgovci niti Karađorđevići, nije uspio niti Pavelić niti Tito niti Tuđman niti Sanader pa nećeš Plenkoviću uspjeti niti Ti!

krešo beljak, faksimil

 

Komentiraj