BBB U AKCIJI: Donatorskom večerom prikupljaju pomoć za prijatelje u Ukrajini

Bad Blue Boysi organiziraju donatorsku večer uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Ukrajine s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć prijateljima u Ukrajini koji se nalaze pod vojnom agresijom Rusije.

Više o ovom događaju možete pročitati u priopćenju Udruge navijača Dinama koje prenosimo u cijelosti:

Donatorsku večer s ciljem prikupljanja pomoći za njihove ukrajinske prijatelje održat će Bad Blue Boysi iduće srijede, 27. travnja 2022. godine u prostorijama Matis Absolute Lounge centra na Trgu Stjepana Radića 3. Nastavak je to njihovih akcija skupljanja donacija za nabavku potrebne opreme navijačima Dinama iz Kijeva koji se pod agresijom Rusije nalaze na ratištu diljem svoje domovine.

“Navijače Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva dugi niz godina veže prijateljstvo koje nas je u ovim teškim vremena moralno obvezalo na pomoć Ukrajinskom narodu. Sav prihod od te večeri bit će iskorišten za nastavak nabavke potrebne opreme našim navijačkim prijateljima koji brane svoju domovinu. S obzirom na ograničeni broj mjesta apeliramo da osigurate svoju ulaznicu što prije”, poručili su Bad Blue Boysi.

Ova donatorska večer održat će se pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Ukrajine u Hrvatskoj, a svima prisutnima obratit će se i sam veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj, Vasyl Kyrylych.

U sklopu donatorske večere pripremljena je i prigodna tombola čiji će sav prihod također ići za nabavku opreme za njihove prijatelje u Ukrajini.

Ulaznica za donatorsku večeru iznosi 500 kuna, a možete je kupiti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37, kao i u samom lokalu u kojem će donatorska večera biti održana.

Također, omogućena je dostava ulaznice pozivom na broj 099 7054 064.