BAUK O OBNOVI: Ako Bačić uspije, riješit će dilemu Banija ili Banovina – zvat će se Brankovina!

Kad je riječ o obnovi Banije, Branko Bačić prema SDP-u nema ni 10 dana počeka, rekao je gostujući na N1 televiziji Arsen Bauk, potpredsjednik kluba SDP-a.

“Imao je skoro dvije godine jer je bio predsjednik kluba zastupnika koji je uredno podržavao prijedloge svih ministara dosad, a odbijao naše prijedloge, a sada je došao u situaciju da predlaže naše prijedloge kao svoje. Još jedna u nizu epoizoda iz serije Jesmo li vam rekli”.

Dvije su godine od potresa na Baniji, a gotovo tri od potresa u Zagrebu: “Kolegi Bačiću sam ja poželio sreću, ako uspije neka dobije ulicu u Petrinji i Glini.

Da bi njegov uspjeh na Baniji riješio ovu dilemu je li Banija ili Banovina, zvalo bi se Brankovina, a ovako će ostati ruševine ako ne uspije”, rekao je Bauk za N1.

Bauk tvrdi da je Bačić prepisao prijedloge SDP-a o obnovi: “To je on rekao za moju kolegicu Ahmetović da pošalje mail, ona ga je poslala, čuo sam da je i na raspravi rekao. Moramo vidjeti kakav će biti tekst zakona. Iako nemam ovlaštenje stranke, mogu reći ako u njemu bude ono što smo mi predlagali neće biti problema oko naše podrške. Ona nije ključna, ali i to će se pisati”.

Bauk ističe da je razlog ubrzanja obnove sljedeći: “Sad je dogorijelo do noktiju zato što se približavaju izbori i ne žele ići sa šest kuća na izbore”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!