BATARELO SLAVLJENIČKI: I mi ćemo stvoriti zakon koji će štititi nerođeni život

I dok u SAD-u i diljem svijeta traju prosvjedi protiv odluke suda o rušenju ustavnog prava na pobačaj u Sjedinjenim Državama, neki i slave.

U nas tu odluku slavi katolički aktivist Vice Batarelo, koji priželjkuje da se slično dogodi i u Hrvatskoj.

Na Facebooku Batarelo ima nekoliko objava.

“Velika pobjeda za nerođeni život u SAD-u. Roe p. Wade odluka je konačno poništena! Federalni američki zakon više ne može natjerati savezne države na obavezni pobačaj u njihovim zakonodavstvima. Očekuje se da barem polovica američkih saveznih država će ili potpuno zabraniti abortuse ili staviti velike restrikcije.
I jedan dan ćemo mi i u Hrvatskoj stvoriti zakon koji će štititi nerođeni život i zabraniti ubijanje”, kaže Batarelo.

“Pet velikana. Sudci Vrhovnog suda SAD-a koji su stali na stranu nerođenog života: Samuel Alito, Clarence Thomas, Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh i Amy Coney Barrett.
Svi su katolici osim Gorsuch koji je ipak rođen kao katolik.
Pomolite se za njih i zahvalite Bogu”, objavio je uz fotografiju Donalda Trumpa, a potom reagirao i na pisanje medija:

“Koja čast što me lijevo liberalni mediji nazivaju “radikalni katolik” vezano za podršku ukinuće federalnog prava na ubijanje nerođene djece u SAD-u.
Nažalost nisam još dostojan te titule ali ako Bog da svakako ću biti jedan dan jer biti katolik znači biti radikalno za Boga i ne obazirati se na ljudske obzire”.
Usput, super je gledati kako pro babykilleri sada kmeće i cmizdre. Tough luck losers.

“I Mirela Ahmatović je točno tko, i što ona predstavlja, osim strastvenu želju da se mogu ubijati nerođena djeca?”, doda je potom.