BANOŽIĆ TVRDI: Narod osjeća da se predsjednik Republike ne ponaša zdravo

Gostujući na N1 televiziji ministar obrane Mario Banožić komentirao je pismo koje je predsjednik Zoran Milanović uputio premijeru i potom poslao svim medijima, a u kojem iznosi ozbiljne optužbe na račun Banožića.

‘‘Mogu samo zaključiti da s obzirom da su svjesni da su kršili zakon, pokušavaju mene staviti u kontekst osobe koja krši zakon.

Mi ćemo ovo pismo osporiti i očekujemo da prestanu salve uvreda koje inače Zoran Milanović daje nakon svakog argumentiranog odgovora‘‘, rekao je Banožić za N1.

Opoziv predsjednika, rekao je Banožić, nije tražio. Ja sam rekao da je vrijeme da ode, što proizlazi iz njegova ponašanja, rekao je ministar.

“On misli da je on država, da je on zakon i tako se ponaša”, rekao je Banožić.

“Narod osjeća da se predsjednik Republike ne ponaša zdravo. Kad dođete na niže razine zapovijedanja, onda čujete i nešto puno teže, da se ljudi srame ovoga što on radi s Hrvatskom vojskom”, rekao je Banožić.

Nije mu žao što je za predsjednika rekao da je “psihijatrijski slučaj”. “Želim se ispričati Vukovarcima i Vukovarkama, taj dan nisam želio davati izjave, međutim, nakon salve uvreda koju sam primio morao sam reagirati. Žao mi je što se to dogodilo u Vukovaru”, rekao je Banožić.

“Kad sam rekao da je psihijatrijski slučaj, ispričavam se osobama koje imaju psihičkih tegoba i osjetili su se prozvanima. Ovdje se jasno govori o čovjeku koji nije došao u Vukovar odati komemorativne počasti, on je došao u Vukovar iskoristiti kao političku podlogu. Ove izjave proizlaze iz borbe njegovih demona u glavi. Držim da to nije dobro”, rekao je Banožić.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!