BANGOURA PITA PREDSJEDNICU: Hoćete li se, kao za čokoladu, ispričati i djeci koja nemaju 8 kuna za obrok u školi?

hamed bangoura, facebook

Afera čokoladica i dalje traje. Na svoj osebujan način na Facebooku se osvrnuo i Hamed Bangoura, poznato lice s TV ekrana. Obratio se predsjednici Kolindi Grabar Kitarović s enekim pitanjima.

Ovo je njegova objava:

“Poštovana predsjednice, evo mene opet.
Ispričali ste se roditeljima sto će im djeca jesti “srpsku čokoladu” koju ste im podijelili. Pitam Vas, ali i sve političke elite. Da li mislite da bi trebali biti tako ljubazni pa se recimo ispričati djeci koja nemaju 8 kuna za običan dnevni obrok u školi? Možete li se ispričati djeci s posebnim potrebama što gotovo nikada nemate novaca za njihove potrebe, al za Vaše potrebe se ima? Da li bi se ispričali djeci koja uopće neće dobiti nikakve darove, jer su im u bankrot roditelje otjerale Vaše loše političke odluke?

Možda da se ispričate majci koja će djeci kupiti sitni dar za Božić na dug?! Recimo, da li bi se ispričali djeci čiji očevi ne plaćaju alimentaciju, tuku njihove majke i razbijaju stanove? Biste li se ispričali djeci čiji roditelji pijani dolaze kući i psihički i fizički ih zlostavljaju? Možda da to učinite djeci koja mucaju i nisu propričala ni u 4. godini života, a sve od trauma vašeg obiteljskog zakona i sporog sudstva?

Da li biste bili tako ljubazni i ispričali se djeci koja jedva vide svoje očeve na 3 x 2 sata tjedno. Sve to, jer je tako propisano zakonom privremene mjere ( koja traje godinama ) i majkom kojoj je to isto dijete sredstvo za manipulaciju i osvetu ocu, iako taj isti otac uredno plaća alimentaciju i trpi to poniženje, samo da bi uopće bio sa svojim djetetom? Ma ne, Vama je majka s dijagnozom i ona pretučena jedno te isto, ili me ispravite ako griješim?

Da li vam pada na pamet da bi se trebali ispričati, jer truli obiteljski zakon niste spomenuli ni u tragovima od kada ste na vlasti, a puna su vam usta djece? Zar taj obiteljski zakon ne bi trebao biti svakog dana na tapeti, jer on se ipak najviše tiče djece? Ne smatrate li to licemjerstvom? Naravno da ne, jer Vi ste ipak zabrinuti zbog jedne SRPSKE ČOKOLADICE?!

Dobro, bilo je nespretno, ali dajte molim Vas. I da, u toj svojoj “brizi” ni ne razmišljate što će se dogoditi s našim proizvodima koji se prodaju u susjedstvu, a o trovanju same djece Vašim otrovnim i neopreznim izjavama, da ni ne govorim. Pa zar je zaista jedna mala srpska čokolada toliki problem da zaslužuje ispriku, a sve gore navedeno vjerojatno nije bitno ili?!

Komentiraj