BANGOURA O UHIĆENJIMA: USKOK dobiva krive adrese – “Piroška nikad neće biti burek”

bangoura

Meni je zapravo žao naših ljudi u Uskok-u, Dorh-u, Poskok-u, Policiji… Vrijedno oni rade i mnogi od njih su zaista pošteni i radišni ljudi, ali problem je u tome što im uvijek daju krive adrese na koje trebaju ići – piše na Facebooku Hamed Bangoura, naš poznati poduzetnik i tv voditelj u svezi uhićanja koja su zaredala nakon afere oko Agrokomerca.

Potom Bangoura nastavlja:

Adrese se nalaze na Markovu trgu i još nekim trgovima i ima ih cca 500 tinjak od samostalnosti Hrvatske.

Neki su nažalost preminuli pa nisu više dostupni, ali neki su još jako živahni. Viđam ih po birtijama, restoranima i u ležernim šetnjama glavnim gradom. Može im se, jer znaju da ih štiti između ostalog i novi zakon o Sinkopi koji je istina na snazi još od sredine devedesetih, samo je sada i formaliziran. Kolektivno lobotomiziran hrvatski narod sad se veseli provjetravanju stanova (ako se stanovi od 150 m2 mogu tako zvati ), kuća, vila i vilica sitnih igrača, umjesto da se koncentrira na najbitniju temu za budućnost svoje djece.

Meni najbliži suradnici znaju da sam im otprilike u dan rekao kada će krenuti nova epizoda lošeg serijala “Hapšenja i pretresi u Hrvata”. Zato zaboravite na ovu predstavu za narod jer od nje nema ništa dok Todorić na svom blogu ne napiše platnu listu, zapečati je krvlju kod svojih odvjetnika i sve to ne preda nekom sudu izvan RH. Nama je bolje da se svi zajedno koncentriramo da na idućim izborima ne biramo više ove loše režisere i loše glumce hrvatskih politika od 1991. na ovamo.

U prijevodu: “Piroška nikada neće biti burek”, pa tko shvaća dobro. Tko ne, što da mu ja više radim. Ugodan radni tjedan.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156089152405288″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!