BANGOURA O PRELETAČIMA: Mafija na svim razinama kroz male kumove, kumice i kumčad

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Najnoviji preletač i sve one koji nemoralno lete iz stranačkog jata u jato našeg poznatog tv voditelja, gospodarstvenika i čelnika političke platforme “Alternativa 101” Hameda Bangouru podsjetilo je kako se s početkom godine ama baš ništa ne mijenja.

O tome na Facebooku piše:

U Hrvatskoj je 2019. ta počela onako kako je završila. Gradonačelniku – aka Kumu još je jedan saborski zastupnik poljubio prsten pečatnjak kluba zastupnika MB 365. Lex Agrokor, Lex Šerif i Lex Hrvatska koji samo još nije objavljen zapravo je jedan veliki i nakaradni ortački sustav. Za to vrijeme čudom se čude lideri oporbenih stranka i pozivaju institucije da odrade svoj posao. Koje institucije? Možda one koje ste s ostalim rođacima stvarali godinama?

Dajte dečki, ne nas zajebavati. Barem nas kojima je ostalo nešto zdravog razuma. Ovom državom vlada mafija na svim razinama kroz male kumove, kumice i kumčad, a svi ovi kaj trče s jedne strane na drugu su samo figurice. Zato ne glumiti poštenje sa svih strana, jer ga u ovom sazivu Sabora nema. I ne pozivajte se više na institucije. Sramotite ono malo ljudi kaj bi tamo pošteno radili svoj posao i naravno sramotite institucije svoje države.

Vi, a ne oni, jer da želite da institucije zaista rade svoj posao one bi ga i radile. Godinama Vam govorim da je za sve potrebno samo malo političke volje i odgovorne politike. Kod Vas niti odgovornosti, niti dobre volje, osim naravno za dealove ispod, a Bogami i iznad stola. Više se ionako ni ne skrivate. No, oprez. mislim da uskoro idu dani u kojima bi zaista moglo biti: “Tko se nije skrio, magarac je bio!”

Komentiraj