BANDIĆ UOČI SVIH SVETIH: Pozivam građane da poštuju epidemiološke mjere

U povodu blagdana Svih svetih, izaslanstvo Grada Zagreba, predvođeno gradonačelnikom Milanom Bandićem, položilo je vijence i zapalilo svijeće na Mirogoju i Krematoriju u znak sjećanja na sve mrtve.

Izvor: Media servis

Bandić je apelirao na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera na grobljima i u javnom prijevozu.

“Pozivam još jednom građane da danas i sutra, oni koji to nisu, iako su mnogi već došli na groblja, da obave to što prije tako da u nedjelju bude što manja gužva. Poštujmo sve epidemiološke mjere, nosimo maske, čuvajmo distancu. Nemojmo ići u buseve preko mjere, poštujmo ono što je propisano kad je riječ o broju ljudi u autobusima. Imamo dovoljno autobusa i tramvaja, svi će doći na vrijeme na groblja.”

Podsjetimo da će i ove godine za građane biti osiguran besplatan prijevoz do groblja. Izvanredne autobusne linije Dubrava – Miroševec i Dubec – Markovo Polje prometovat će u nedjelju, 1. studenog, dok će na relaciji Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Mirogoj – Krematorij i Kvaternikov trg – Srebrnjak u prometu biti već od subote, 31. listopada. Sva će gradska groblja u subotu, 31. listopada i u nedjelju, 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *