BANDIĆ POTVRDIO INCIDENT S TEDESCHIM: Vidite da sam živ, pojedinačni bedak neće me spriječiti da radim

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, potvrdio je incident koji se prema pisanju Nacionala dogodio 11. svibnja u podsljemenskoj zoni, a u kojem je sudionik bio Emil Tedeschi, sin istoimenog poduzetnika.

Protiv Emila Tedeschija, sina istoimenog poduzetnika i predsjednika uprave Atlantic Grupe, Bandić je podnio kaznenu prijavu, pisao je Nacional, a incident je danas komentirao i sam gradonačelnik Bandić.

“Vidite da je gradonačelnik živ i zdrav,  pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim svakodnevno. Gradonačelnik je živ i zdrav, a uskoro će bolje i govoriti”, rekao je Bandić u svom stilu.

Podsjećamo kako Nacional piše da je Bandić prijavio 24-godišnjaka zbog bizarnog incidenta u prometu. Bandić tvrdi da je mu je Tedeschi namjerno obijesnom vožnjom ugrozio život i prijetio.

Incident se dogodio 11. svibnja u večernjim satima u podsljemenskoj zoni, dok se Bandić vozio sa suradnikom Robertom Ljutićem, koji je o svemu sastavio opsežnu izjavu i konstatirao: “Bandić je bio vidno uzrujan, Tedeschi mu je verbalno prijetio i nazvao ga klošarom.”

Bandić navodno tvrdi da ga je bilo strah Tedeschija mlađeg, zbog čega je morao doktoru. “Obuzeo me strah, naganjao me ogromnim blindiranim autom. Potražio sam liječničku pomoć”, piše Nacional.

Komentiraj