BANDIĆ O MERCEDESU: Čim zatopli, prisežem, dolazit ću na posao pješice!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je na službeni događaj došao u luksuznom Mercedesu daruvarskih registracija, što je izazvalo pozornost javnosti.

A zbog svega je Bandić večeras iz gradske garaže obećao da će čim zatopli na posao ići pješke. Potom je rekao:

“Ja mislim da smo mi u banani. Godine 2018. u Hrvatskoj se baviti s ovim stvarima je ispod razine ljudskog dostojanstva, imamo važnijih problema. Jadni su mediji i televizije, dalekovidnice, koje se bave ovim čim se mi bavimo. Ovo je karikatura”.

Potom je dodao kako će kada bude pisao memoare njegovi biti čitaniji od Churchillovih, te da će ovaj događaj biti jedan štiklec.

“Hvala vam što ste došli”, rekao je u svojem uobičajenom tonu i nastavio:

“Ono što je Frljić napravio u Kerempuhu, Frljić ili netko s klikerom bi mogao napraviti predstavu o ovom slučaju. Mislim da bi bila jedna od najgledanijih. Ovo je posao za psihologe, sociologe i karikaturiste. Hvala što ste došli još jednom… Sad prisežem da ću čim zatopli, ići pješke iz Bužanove do gradske uprave. Bit će to dobro za moje zdravlje”.

Nije tu stao, pa je još rekao: “Gdje mi živimo? Da sam u crkvi, prekrstio bih se, ali neću. Neću vrijeđati vjernike ovdje… Kad sam dolazio zvali su me prijatelji Janjevci i rekli da svako dvorište Janjevca u Dubravi i svaki Imoćanin u dvorištu ima takav auto…”