BANDIĆ NOVINARKAMA: Grakćete kao vrane, a Maras mi niti na porti ne bi radio!

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, na današnjoj je pressici opet “zaratio” s novinarima, točnije novinarkama.

Na pitanje je li bio u USKOK-u i hoće li ići u USKOK oko afere s preletačima u njegovu stranku, reagirao je dosta nervozno i rekao:

“Jeste vi mene slušali? Meni se to gadi. Pitajte one koji su to prijavili Uskoku. Nema potrebe odgovarati na bedastoće, insinuacije i laži. Ljudi nisu roba. Vi mene niste slušali…. Pustite me da završim. Institucije neka rade svoj posao….. Kad dobijem poziv, otići ću. Ali na takve bedastoće ne odgovaram…”.

A onda je krenuo još žešče: “Vas dvije grakćete. Kao vrane. Dopustite predsjedniku da odgovori. Ovo je pressica čovjeka koji je 18,5 godina je na funkciji…:”

U tom se kontekstu obrušio i na SDP-ovog saborskog zastupnika Gordana Marasa i rekao: “Za njega pola obitelji neće glasat na izborima. O čemu vi govorite? Gradonačelnik koji 18,5 godina ore. Toliko deplasirano da je smiješno. Da komentiram takve gluposti? I pitate me da idem na institucije? Sad sam sreo s Madjerom kod lifta sreo Marasa… i znate šta nam je rekao? Čuvajte se… On mi niti na porti ne bi radio…”

Pokušao je i poučiti nečem i novinare, nabrojivši sva poznata svjetska sveučilišta, od Cambridgea, Oxforda, Harvarda i druge, rekavši: “Ovo nije ovdje sat političkog osposobljavanja. Jedini u Hrvatskoj imam reference predavati operativnu politiku svugdje u svijetu. To je moja snaga. A nakon toga ću početi kopati na Sljemenu. To je moja snaga. Ako građani Hrvatske budu željeli živjeti kao građani u Zagrebu, onda ćemo tako živjeti, ako ne ne. Ja nisam kao oni u Saboru…”

PISALI SMO:

FOTO: RENATO PETEK – Sarajevski poučak – žičara do Sljemena bit će žestoko preplaćena! – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj