BAČIĆ DUŠEBRIŽNICIMA S DESNA: Dobro je da Milošević bude u Vladi – manjine su tu već bile

Gostujući na N1 Televiziji HDZ-ov Branko Bačić, među ostalim je odgovorio i na pitanje jesu li u HDZ-u sretni time što u vladu kao potpredsjednik ulazi Boris Milošević iz SDSS-a kao predstavnik nacionalnih manjina.

“Ja moram reći da jesam zadovoljan. Gospodin Milošević je već ranije bio pomoćnik ministra uprave, s jedne strane, a s druge, vodio je klub SDSS-a u Saboru, tako da sam s njime jako puno surađivao u proteklom mandatu.

Boris jako dobro poznaje probleme koje je potrebno rješavati u vladi kad je u pitanju srpska nackionalna manjina u Hrvatskoj. Ozbiljan je, sistematičan. Dobro je da je on budući potpredsjednik vlade”, rekao je Bačić za N1.

O negodovanju desnice zbog predstavnika nacionalnih manjina u vladi Bačić je rekao:

“Ja bih sve vaše gledatelje, a i sve dušebrižnike o sastavu vlade koji dolaze iz desnog spektra, podsjetio da sam i ja bio u vladi u kojoj je bio predstavnik manjina. Tada je to bio gospodin Uzelac. Tako da smo to već imali.”

Velika pobjeda HDZ-a na izborima, na kojima se nisu krili postizborni mogući koalicijski partneri, HDZ-u daje veliki izborni legitimitet da svoj program i provede, poručio je Bačić.

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!