BABIĆ OPET PROZIVA HRGOVIĆA: Želim ga nemilosrdno prebiti

Alen Babić u subotu se bori protiv Davida Spilmonta (11-7-0, 7 KO). Znao je da će u ring 18. prosinca u Manchesteru, no tek je u srijedu saznao da se radi se o 30-godišnjem francuskom teškašu.- Ne znam puno o njemu, priznao je Babić u razgovoru za Matchroom Boxing pa i ovog puta zazvao meč protiv Filipa Hrgovića.

– Želim pobijediti tog tipa. Mrzim ga i želim ga nemilosrdno prebiti. On ne zna što će mu se dogoditi. Zapravo svjestan je, zato me i izbjegava. Bori se protiv sranja od protivnika koji su 200 i neki na rang ljestvici, a govori da ja nisam dostojan protivnik. On je jedan od razloga zašto boksam. Gledam na sebe kao na Zorroa, kao na osvetnika. Želim mu se osvetiti za sve što je napravio drugim ljudima, rekao je Babić, javlja HRT dodavši da bi to bila “velika borba za Hrvatsku i Hrvate”.

– To je jedina takva borba u povijesti Hrvatske, s rivalstvom između dvojice Hrvata. Sanjam o velikoj boksačkoj priredbi u Hrvatskoj zadnjih pet godina, prije nego li sam i postao profesionalac. Želim doći na meč u svom automobilu Ibizi i biti primjer svim običnim, prosječnim ljudima. Ako sam ja uspio, onda svi mogu. Ja sam bio najveći prosjek od svih njih. Stvarno se veselim toj borbi, ističe Babić koji vjeruje kako može savladati Hrgovića.

– Išao bih do smrti u tom meču. Nemam nikakvih blokada, briga me što će mi se dogoditi. Zato i mislim da bi to bila borba za pamćenje. Može me nokautirati, ali ja nikad nisam bio nokautiran, a boksao sam s tipovima 40 kilograma težim od njega. Sparirao sam s Dillianom Whyteom, a nikad nisam bio nokautiran. Ne vidim način na koji me može pobijediti, prenosi fightsite.hr.