AUTOMOBILSKA NEDJELJA: Vukovara i Slavonska bit će zatvorene za sav promet

U nedjelju, 19. svibnja, od 11.00 do 15.00 sati obustavit će se promet za sva vozila zapadnom kolničkom trakom Hrvatske bratske zajednice, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije.

Piše: Branimir Fagač

Tijekom vikenda će se, u organizaciji „E.V.A. BLUE“ održati automobilistička manifestacija ‘Nikola Tesla EV Rally Croatia’ u kojoj se očekuje sudjelovanje šezdesetak električnih vozila.

U subotu, dan prije same manifestacije, između 20.30. i 22.30 sati, predviđen je njihov dolazak na Trg Europe, gdje će i ostati do nedjelje, nakon sedmodnevne vožnje po Republici Hrvatskoj, od Novog Vinodolskog do Dubrovnika, te od Šibenika zaključno do Zagreba.

Na dan automobilističke manifestacije, dakle u nedjelju, električna vozila će se u okvirima redovnog odvijanja prometa kretati ulicama Zagreba, a u vremenu od 12.30 do 14.00 sati održati će se ispiti spretnosti.

Stoga će u vremenu od 11.00 do 15.00 sati zapadna kolnička traka Hrvatske bratske zajednice, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, biti zatvorena za sav promet.

“Molimo građane za razumijevanje te da poštuju upute policijskih službenika, redarske službe organizatora, postavljenu prometnu signalizaciju, zapreke, ograde i trake upozorenja”, ističe se u priopćenju PU Zagrebačke.

Komentiraj