AUTOM ULETIO U DNEVNI BORAVAK: Mladić (22) pijan bježao policiji u Požegi

Podijelite članak

U mjestu Velika kod Požege, u Ulici Franje Tuđmana policija je pokušala zaustaviti 22-godišnjeg vozača, ali se on dao u bijeg nakon čega je došlo do potjere za njim.

Vozio je pod utjecajem alkohola te je u krvi imao 1,49 promila, a tijekom potjere je prošao i kroz crveno svjetlo na semaforu.

Zbog prevelike brzine je u Luka putu u Požegi izgubio kontrolu, proletio kroz živicu pored ceste i udario u obiteljsku kuću u vlasništvu 73-godišnjaka, priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Automobil je završio u dnevnom boravku, gdje srećom u tom trenutku nije nikoga bilo.

“Sat vremena prije sjedio sam u dnevnom boravku i gledao televizor. Otišao sam potom u spavaću sobu koja mi je odmah pokraj dnevnog boravka. U snu sam čuo nekakav jak udarac”, ispričao je vlasnik kuće za požega.eu. “Kad sam izišao iz spavaće sobe imao sam što vidjeti. Nekakav mladić je automobilom uletio u moj dnevni boravak, došao gotovo do pola njega. I sami možete pretpostaviti koja je to brzina vozila bila kada je izbila prozore, zid i slomila radijatore u dnevnom boravku. Da sam bio u dnevnom boravku i sjedio gdje uvijek sjedim sad s vama ne bi razgovarao. To ne bi preživio”.

Vozač je iz nesreće izašao neozlijeđen, što je pravo čudo jer se zračni jastuci nisu aktivirali.

Komentiraj