AUTOBUS SMRTI: Izgorjele cijele obitelji – nesretnik iz Skoplja izgubio čak 10 članova!

Neprestano pristižu užasavajući detalji velike tragedije u kojoj je u zapaljenom sjevernomakedonskom autobusu u Bugarskoj popginulo 45 ljudi.

Uz stravične slike gdje je od ljudi ostao samo pepeo, stižu vijesti o stradalima.Dok se još traže uzroci nesreće, počele su pristizati informacije o stradalim

Poginuli su zaručnici Gazmend Ukali (27) i Albina Beluli (23). Gazmend je radio u kabinetu gradonačelnika Kičeva, Fatmira Deharija, a u petak je u Istanbulu proslavio 27. rođendan, prenosi Telma. Informaciju o Gazmendovoj smrti potvrdio je gradonačelnik Dehari, koji je izrazio duboko žaljenje zbog ove velike tragedije.

Užasna je spoznaja da je Sever Jahi iz Skoplja u nesreći izgubio čak 10 članova obitelji te još nekoliko članova šire obitelji.

“Cijela moja obitelj je izgorjela”, rekao je, kako prenosi Sloboden Pecat.

Potresno je i da je skončala i četveročlana obitelj Ahmeti iz Skoplja, otac, majka i njihovi četverogodišnji blizanci.

Stradalo je i šestero učenika Osnovne škole “Ismail Kemali” u Čairu, gdje je obustavljena nastava, a život je izgubila i učiteljica u osnovnoj školi u Studeničanima u Skoplju, Fekrija Iseni (39), koja je putovala s maloljetnom kćeri Anisom, koja je, nažalost, također stradala.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!