ARSEN BAUK: Glasnoviću, Mišiću, Škibola i Saucha, je li vas sram? Javite se za repliku i odgovorite!

arsen bauk

Nakon što je Gordan Jandroković nominiran za mjesto predsjednika sabora, SDP-ov Arsen Bauk izravno se obratio zastupnicima Glasnoviću, Mišiću, Škiboli i Sauchi.

“Dobili smo prijedlog i na njemu se nalazi 76 imena”, rekao je Bauk. “72 imena koja su bila dio bivše parlamentarne većine, bez Esih. I na dnu lista 4 imena kolega koji nisu bili dio dosadašnje većine…

Ja znam da će se možda gospodinu Lackoviću dignuti tlak, ali ja ću iskoristiti to što mi kolege imaju pravo replicirati da ih izravno pitam: Gospodine Mišiću jeste li vi dio većine koja podržava vladu ili samo tehnički?

Gospodine Škibola jeste li vi dio većine koja podržava vladu ili samo tehnički?, Gospodine Saucha jeste li vi dio većine koja podržava vladu ili samo tehnički?

I gospodine Glasnoviću jeste li vi dio većine koja podržava vladu ili samo tehnički? Imate mi pravo odgovoriti? Ako mi ne dogovrite, čega se bojite? Je li i vas sram možda? Javite se za repliku i odgovorite! Ako vas je sram, ja ću shvatiti, i mene bi bilo, na vašem mjestu!”, zagrmio je Bauk.