ARIJAN ADEMI: Ovo je samo doviđenja, želim europski trofej s Dinamom!

Ovo je jasno kao dan da je samo doviđenja i siguran sam da nisam završio ono što sam htio napraviti s Dinamom, a to je europski trofej, rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi na oproštaju od Maksimira.

Nakon što je Dinamo pobijedio Rijeku u Zagrebu 1:0, kapetan Ademi, koji se oprostio jer odlazi u Kinu, je rekao:

Prvi put sam imao tremu nakon dugo vremena. Nisam to osjetio zadnjih 10 godina, sad sam prvi put imao tremu, nije mi bilo svejedno.

Sretan sam i ponosan na sve rezultate koje smo postigli s Dinamom. Večeras mi je bila najvažnija pobjeda, igračima i ekipi. Navijači su bili predivni. Kad ste na terenu pokušate se koncentrirati na teren, danas je to bilo teže, priznao je Ademi koji će karijeru nastaviti u kineskom prvoligašu Beijing Guoanu.

Poslao je i poruku Bad Blue Boysima:

“Ne znam odakle bih počeo i gdje bih završio. Ovo je bilo 13 najboljih godina mog života. Ja sam još uvijek uz vas”.

“Pobjeda je posebno draga nakon poraza. Bio je to imperativ iz više razloga, a isto tako je danas posljednja utakmica našeg kapetana i sretan sam da smo to okrunili s tri boda. Imali smo više prilika, zaslužili smo pobjedu, gledajući svih 90 minuta zasluženo, rekao je trener Dinama Ante Čačić koji se osvrnuo i na odlazak Ademija: ”

“Koncentrirali smo se na utakmicu. Znamo već dva mjeseca da će ovo biti njegova posljednja utakmica. Htio je otići u naponu snage, napregnuli smo se do krajnjih granica u pokušaju da ostane. Veliko mu hvala za sve što je dao Dinamu”.