APEL OCA I SESTRE: Našem Marinu (27) nema traga – zadnje je javio da je opljačkan

Izvor: Nestali.hr
Izvor: Nestali.hr

I dalje traje potraga za Marinom Salamunom, 27-godišnjakom iz Pule, koji je nestao u Njemačkoj.

Novost je, kako je Nevena Salamun Grbin, mladićeva sestra izjavila, da se Marin javio ocu iz Düsseldorfa i rekao da je opljačkan te tražio oca da mu pošalje novac kako bi se mogao vratiti u Papenburg gdje je radio kao djelatnik jedne hrvatske tvrtke iz Pule.

Papenburg je od  Düsseldorfa udaljen oko 230 kilometara, piše fenix-magazin.de i ne zna se što je Marin radio toliko daleko od mjesta boravka.

Marin Salamun (27), poznat i po nadimku Wiper nestao je 24. svibnja 2018. godine s adrese prebivališta Dubrovačke bratovštine 8 u Puli.

Nestanak se vodi u PU istarskoj, a prijavljen je i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba – Nestali.hr.

Marin Salamun je rođen 16.11. 1991. godine u Puli, visok je 185 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe, navodi se na stranici Nestali.hr.

Oni koji posjeduju bilo kakvu informaciju mole se da jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Sestra Nevena Salamun Grbin na Facebooku moli pomoć i piše:

Pozdrav svima. Prvo da se zahvalim na prijemu u grupu. Naime, imam jedan problem, trazim brata. Ime mu je Marin Salamun. Ima 26 godina dolazi iz Pule i isao je sa jednom firmom iz Pule raditi u Papenburg. Zadnje sto smo se culi sa njime bilo je 23.05. i bio je Dusseldorfu i trebao se vratiti u Papenburg jer su mu tamo sve stvari. Medjutim nije se vratio. 😔 Od tog dana mi se vise nismo culi snjim, ne znamo gdje je. Visok je 185 i imam oko 75, 80kg. Prijavili smo to i konzulatu u Dusselrdofu, ali zasada nemamo nikakvih saznanja. Ukoliko ga je netko vidio molila bi da mi javi u inbox jer smo jako svi zabrinuti, hvala i lp svima.

Molbu je uputio i otac Slavko Salamun: “Molimo vas da nam pomognete u potrazi za našim sinom i bratom Salamunom Marinom iz Pule. Ima 26 godina, 185 cm je visok, crne kose, kratko ošišan i vjerojatno neobrijan. Zadnji put nam se javio iz Düsseldorfa 24.05.2018. i od tamo mu se gubi svaki trag. Prijavili smo nestanak našem konzulatu i policiji, ali do danas nije bilo nikakvih vijesti. Molimo pomozite nam”.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!