ANTOLIĆ O DINAMU: U klubu ne postoje nikakve struje, ali ne želimo da se transferi dogovaraju u BiH

Mediji pišu na veliko s manje ili više senzacionalizma o buri, sukobu i slično u Dinamu, gdje neki žele da Krešimir Antolić više ne sjedi u Upravi kluba.

“Pravi razlog je što ja smatram da pravomoćno osuđena osoba koja je još k tome u bijegu od hrvatske države ne može imati nikakav utjecaj na poslovne procese Dinama. To je jedini razlog za sve ovo što se dešava”, rekao je Krešimir Antolić u razgovoru za Radio Sljeme.

“Pritisak za moju smjenu traje više od godinu dana, pogotovo prema predsjedniku Barišiću, kojemu je rečeno da me treba izbaciti iz kluba jer ne provodim ideje Zdravka Mamića. On to nije htio provesti, smatrao je da za to nema razloga niti potrebe”, kaže Abtolić i dodaje:

“U klubu ne postoje nikakve struje, samo legalno vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Barišićem koji žele da se klub vodi tamo gdje mu je sjedište. Nema nijedan konkretan razlog, ni jučer nije iznijet, osim nekakvih bulažnjenja o UDBA – i i ne znam čemu, zbog čega bih ja trebao dobiti otkaz iz kluba.

Uprava kluba ima namjeru postaviti sportskog direktora, odabrali smo u ovom trenutku gospodina Antu Čačića, prema tome, ja ne vidim koji se to mijenja smijer, osim što ne želimo da se transferi dogovaraju u Bosni i Hercegovini, nego da se dogovaraju u Maksimirskoj 128 s legalnim vodstvom kluba”.