ANDREJ PLENKOVIĆ: Milanović se izmotava bez namjere da se ispriča

andrej plenković

“Nisam sve detaljno čuo, ali jesam određene elemente. Vidim da se izmotava od svojih izjava od prije nekoliko dana, bez imalo namjere da se ispriča. Daleko je to što on izgovara, a moju vjerodostojnost i moje domoljublje i obećanja – o tome govori cijela moja karijera i moj cijeli put”, rekao je o izjavama Milanovića u Koprivnici šef HDZ-a Andrej Plenković.

“Vodio sam predsjedničku kampanju HDZ-a kad nisam imao ni 30 godina, a onda se tek Milanović prepozano kao SDP-ovac. Dobro bi mu došlo malo introspekcije. U kampanju idem odgovorno i državnički, da imamo stabilne odnose sa svim susjedima, a ne da dva dana prije ulaska u EU mijenjamo zakone i da rušimo odnose”, rekao je Plenković.

Rekao je da je, što se njega tiče, ova epizoda s Milanovićevim izjavama završila, a potom i komentirao situaciju s INA-om:

“INA je strateška nacionalna kompanija i učinit ćemo sve da zaštitimo hrvatske nacionalne interese. Da se moderniziraju rafinerije u Sisku i Rijeci, da arbitraža ide dalje i rezultat bude najbolji za Hrvatsku.”

O izjavama Milanovića čitajte OVDJE.