ANA SASSO O HEJTERIMA: Mrze vaš auto, kuću, stan, vašeg ljubimca, muža, ženu, djecu…

Prošlo je već 38 godina kako je Ana Sasso bila Miss Jugoslavije, koja se proslavila i reklamom za Pipi sokove, ali Ana ne zna za godine, iako ih je 57.

Svojim izgledom oduševljava vojsku fanova na Instagramu, gdje objavljuje svoje atraktivne fotografije.

Ali, uvijek ima onih zavidnih, onih koji stavljaju i nelijepe komentare, koji namjerno provociraju… Ana im je ovaj put odlučila odgovoriti:

“Kako rekoh u jučerašnjem postu, više ne šutim! Naime, jedan portal je prenio moju objavu. Današnjim osvrtom ne referiram se isključivo na tu objavu,već općenitim komentarima dežurnih ‘portal hejtera’ koji očito, na njihovu žalost, nemaju svoje živote, pa nalaze zadovoljštinu u pljucanju, širenju govora mržnje naspram svim onima za koje oni misle da su bolji, uspješniji, ljepši. Mrze vaš auto, kuću, stan, vašeg ljubimca, muža, ženu, djecu…sve što vam pripada.

Takvim ljudima smeta čak i vaše dobro raspoloženje, jer s vama mora da nešto nije u redu, jer se smijete, jer ste sretni sami sa sobom i svojim životom! Ne znam, očito da im je dosadno u njihovim malim glavama, pa kad su već tako jadni, zašto im ne dati malo zadovoljstvo i pustiti ih da i dalje rade ono što najbolje znaju. Okay, svatko ima pravo na svoje mišljenja, no da netko s tolikim jalom i zloćom s većinom lažnih skrivenih profila komentira nešto čiju materiju uopće ne poznaju, da ne kažem da često uopće i ne znaju koga komentiraju…suludo.

“Pišu i pričaju loše stvari o vama da njih same to izdigne kao bolje osobe…tužno je to! Ne ljutim se uopće na takve, ISKRENO NE! Ja ih čak mogu razumjeti, njima ionako nije dobro samima sa sobom, pa ih doslovno žalim i šaljem Božji blagoslov …i ljubav  …jer to im neophodno treba…da nađu svoj mir i smisao života. Pljucanjem drugih, iznošenjem neistinitih tvrdnji je jedan veliki grijeh, spoznati će to i sami jednom, a do tada nek ih sve dragi Bog blagoslovi, ispuni srca ljubavlju i mirom! Amen”.

Ana je objavila i dvije fotografije – jednu iz mladih dana, a drugu kako izgleda danas. Još jednom je pokazala kako odlično izgleda.

Potvrdili su to i mnogi komentari podrške.

Komentiraj