AKCIJA SPECIJALACA: Ovo su nasilnici koji su krali, razbijali i divljali – pronađeno i oružje

Podijelite članak
Foto: MUP
Foto: MUP

Nasilnički dvojac kojeg su nakon divljanja u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški uhitili policijski specijalci iz Osijeka, priveden je sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu.

Kako stoji u priopćenju PU brodsko-posavske, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 26-godišnjakom.

Dvojicu muškaraca sumnjiči se da su nakon krađe na benzinskoj postaji u Slavonskom Brodu, automobilom oštetili ugostiteljski objekt u Novoj Gradiški. Potom su ušli u unutrašnjost ugostiteljskog objekta te razbijali inventar. Policija također sumnjiči dvojicu muškaraca da su pucajući iz vatrenog oružja u dvorištu obiteljske kuće u Ulici sv. Vida, oštetili osobni automobil Smart. U spomenutim događajima, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nakon spektakularnog uhićenja, na temelju naloga Županijskog suda, policijski službenici na nekoliko su lokacija pretražili vozila, domove i prostorije koje koriste osumnjičeni, piše Glas Slavonije. Tom su prilikom na tri lokacije, u kući na području općine Gornji Bogićevci i dvije kuće na području Nove Gradiške, pronašli i oduzeli dvije automatske puške s pripadajućim spremnikom i streljivom. U vezi krađe na benzinskoj postaji Slavonski Brod, policija je upoznala odgovorne osobe na mogućnost pokretanja privatne tužbe.

Popis policijskih kaznenih prijava je pozamašan: dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nedopušteno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i oštećenje tuđih stvari

Komentiraj