AHMETOVIĆ PORUČILA PLENKOVIĆU: Podsjećate me na ratnog profitera Sanadera, pazite da ne završite kao on

Zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović, podsjetila je premijera Andreja Plenkovića na suradnju HDZ-a i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, te mu uputila vrlo oštru poruku uspoređujući ga s jenim od njegovih prethodnika na čelu HDZ-a, Ivom Sanaderom.

„HDZ je uvijek vješto podržavao Bandića iza leđa i iza očiju javnosti. Vi se odgovorni za taj partnersko-koruptivni odnos koji je ozakonjen u Skupštini. Po njemu Bandić može pustošiti gradski proračun, a vi imate većinu u Saboru. Sad su vam se odjednom otvorile oči. Možemo li mi konačno očekivati da Bandić ode u Remetinec ili on može računati na vašu potporu“, rekla je Ahmetović.

Plenković je kazao kako je zatvorio na trenutak oči te mu se učinilo da je Maras ponovno u Saboru.

„Dolazite iz jedinice koja nema veze sa Zagrebom. Očekivao sam da će vas zanimati teme poput energetske obnove, a ne zagrebačkim temama. Kada dođu izbori, HDZ će imati svoje kandidate“, odgovorio je Plenković.

Ahmetović je odgovorila Plenkoviću da su o LNG-u mogli razgovarati, ali nije odgovorio ni na jedan njezin dopis pa pred kamerama lagao da vrše komunikaciju s općinom Omišalj.

“Nikada niste stupili u kontakt sa mnom jer vas nije briga za stanovnike Omišlja. Vaši odgovori govore o vama, izgubili ste moralni kompas, neodoljivo me podsjećate na ratnog profitera Ivu Sanadera, pazite da ne završite kao on”, rekla je Ahmetović premijeru.

Komentiraj