AHMETOVIĆ O “AKTUALCU”: Ćorića sam suočila s lažima, a Plenkoviću treba ogledalo ispred govornice

SDP-ova saborska zastupnica Mirela Ahmetović gostovala je na N1 televiziji i rekla kako smatra da premijer Plenković saborski aktualac koristi za vlastitu pozornicu putem koje će sebi dignuti ugled i stvoriti autoritet nad svojim saborskim zastupnicima.

“Istina je da je on je bitan samo sam sebi. Čudi me da nije postavio ogledalo ispred govornice kako bi se gledao kako izgleda dok govori i odgovara zastupnicima vrijeđajući ih. Kad je rekao da je aktualac bio benigan, rekao je građanima da su njihovi problemi benigni.

Čula sam pitanja o zdravstvu, boravku djece u obrazovnim ustanovama, o enromnom rastu cijena, o užasno sporoj obnovi i da će ljudi vjerojatno živjeti u neljudskim uvjetima dok se grade domovi za veterane na istom tom području… On misli da su ta pitanja benigna i da su problemi građana benigni”, rekla je Ahmetović za N1.

“Žalosno je da nijedan egzaktan, aktualan podatak nije naveo Plenkovića i ministre da odgovore na ta pitanja. Ministra Ćorića nisam pecnula, nego suočila s notornim lažima koje iznosi u javnosti, da građani neće osjetiti povećanje cijene plina”, kaže dodajući kako na Eurostatu vidimo da cijene energije u Hrvatskoj rastu, a u Mađarskoj padaju, a to “mađaron Ćorić ne može sakriti”.