AFERA PAKETIĆI: Tražimo ostavku ministrice Murganić, ili da joj se napiše razrješenje – kažu iz GLAS-a

murganić, sabor

Zbog afere do koje je došlo kada su paketići namijenjeni djeci iz Fonda za najpotrebitiju djecu, završili u privatnom vrtiću, GLAS traži ostavku ministrice Nade Murganić.

Ovo je njihovo priopćenje:

“Jučerašnja podjela paketića za siromašnu djecu, koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda za najpotrebitije EU, u privatnom katoličkom vrtiću Blažena Hozana, samo je još jedan dokaz katastrofalnog vođenja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Upravo zbog ovakvih poteza ministarstva podsjećamo da je upravo GLAS je prije mjesec dana pokrenuo pitanje povjerenja ministrici Nadi Murganić prilikom čega smo među razlozima za opoziv naveli i nefunkcioniranje ministarstva po pitanju raspolaganja sredstvima iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Zbog svih dosadašnjih gafova i nefunkcioniranja sustava resornog ministarstva tražimo ministricu da podnese ostavku, a ukoliko to nije moguće molimo tajnicu premijera da napiše razrješenje ministrice Nade Murganić obzirom da premijer Plenković očito ima važnijeg posla poput hibridnog ratovanja.”

Komentiraj