ŽUPAN BOBAN O ISELJAVANJU: To potenciraju novinari, buntovnici, plaćeni za to!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Po onome što je HDZ-ov župan Blaženko Boban izjavio na proslavi u Otoku i nije čudo što nam je ovako, jer čovjek koji vodi jednu cijelu županiju, ne vidi ili neće vidjeti istinu.

U Otoku, živopisnom mjestu u Splitsko-dalmatinske županije, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća u čast Dana općine, koji se obilježava u povodu blagdana sv. Luke.

Okupljene je pozdravio i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije, koji je bio i u dvostrukoj izaslaničkoj ulozi – u ime čelnika Hrvatskog sabora i Vlade.

Župan Boban kazao je da je regionalna uprava i dosad značajno pomagala razvoj školstva, zdravstva i cestogradnje u Otoku, a tako će, obećao je, biti i ubuduće.

A potom se župan, osvrnuo na depopulaciju Zagore, te rekao kako mu se “srce para zbog napuštanja Vrgoračke, Imotske i Sinjske krajine”.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Boban je potom rekao kako to “potenciraju pojedini novinari, prosvjednici i buntovnici koji ne odlaze jer su plaćeni za to te trljaju ruke što je Hrvata sve manje”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!