VIDEO: MISAO NA MENE – Pogledajte kako to zvuči kad pjeva Nikolina Tomić

Pjesma “Misao na mene” tri je godine čekala svoju priliku. Ustvari, čekala je čvrstu odluku svoje autorice Nikoline Tomić da pjesmu ipak pošalje na pravu adresu.

Iako je Nikolina debitantica na glazbenoj sceni i ovo je njena prva pjesma, nakon premijere videospota na CMC televiziji i objave na YouTube kanalu, u svega nekoliko sati skupila je nekoliko tisuća pregleda te brojne pozitivne komentare oduševljenih slušatelja. Nikolina je Slavonka iz Otoka i profesorica je klavira te radi kao korepetitor u glazbenoj udruzi “Odgoj s glazbom-Lana Marasović” u Osijeku.

“Inspiraciju za pisanje pjesama pronalazim u svakodnevnom životu i te doživljaje izražavam kroz riječi, tonove, melodije.  Ponekad je to refleksija mojih odnosa, ponekad samo promatranje drugih i zamišljanje kako žive i kako se osjećaju. Pjesma ‘Misao na mene’ nastala je u 5 minuta i odraz je mog razmišljanja o svemu što se dogodilo ili što će se dogoditi. Čekala je pravi trenutak, pravu emociju, hrabrost i smjelost da se pojavi i da ju poklonim slušateljima na ljubav. Pjesme mi dolaze same u trenutku i pišem ih kako bi pomogla sebi i drugima da određenu emociju dožive, shvate i izbace iz sebe”, objasnila je Nikolina.

Skladanjem se bavi već nekoliko godina i skupila je popriličan broj pjesama koje s nestrpljenjem čeka podijeliti s javnosti. Pjesmu “Misao na mene” snimila je u požeškom studiju Hard Work u suradnji s rock’n’roll grupom Echoes koji su zaslužni za aranžman, te s producentom Antom Akrapom. Režiju videospota Nikolina povjerila je Fabijanu Đukiću.

Pjesma “Misao na mene” siguran je hit koji će vrlo brzo zavladati radijskim top listama, a hrvatska ženska kantautorska scena dobila je još jedno ime, Nikolina.