VIDEO: MIRIS LJETA, TI I JA – Zapjevali otac Rajko Suhodolčan i kći Barbara

“Miris ljeta, ti i ja”, naslov je novog ljetnog hita Barbare Suhodolčan koji je za nju pripremio i zajedno s njom otpjevao u duetu otac Rajko Suhodolčan.

Zanimljivo je da je pjesma nastala prije 26 godina (1996. godine), kada je Barbara imala samo 4 godine i cijelo vrijeme čekala je u Rajkovoj ladici da je netko prepozna i otpjeva. Dočekala je na kraju Barbaru u njezinoj tridesetoj kad već i sama postaje majka jednom malom Franku, pa će taj vječni tekst o ljubavi i povezanosti o kojoj govori pjesma postati pukim slučajem (ili možda ne).

Aktualna upravo u ovom, gotovo idealnom trenutku rađanja novog života nastalog iz jedne lijepe, nepatvorene i iskrene ljubavi, u pjesmi “Miris ljeta, ti i ja” sigurno će se prepoznati i brojni drugi.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Rajko Suhodolčan, za glazbenu produkciju je bio zadužen Antun Toni Eterović u čijem je studiju Toneter sve i snimljeno, akustičnu gitaru je odsvirao Bruno Vuger, bas gitaru Ivan Gazibara, bubnjeve Karlo Kukovačec, a majstor na harmonici je Antonio Vrbički, koji je ujedno i otac malom Franku. Pjesma je dobila i lyric video u produkciji CroRec Videa.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!