VIDEO: MILAN BADELJ – Moramo biti za nijansu bolji nego protiv Turske i dobit ćemo Češku

milan badelj

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj uoči susreta s Češkom osvrnuo se na otvaranje Eura s Turskom, najavio novu utakmicu Vatrenih te je otkrio kakva je atmosfera u hrvatskim redovima.

Pred Vatrenima je ovoga petka novi, drugi susret na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a nakon pobjede nad Turskom, Hrvate ovoga puta očekuje dvoboj s Češkom.

Milan Badelj najavio je predstojeću utakmicu protiv Češke, osvrnuo se još jednom na otvaranje EP-a s Turskom, prokomentirao je nastupe drugih reprezentacija na Euru, otkrio kako Vatreni provode slobodno vrijeme u kampu u Deauvilleu te kakva je atmosfera u reprezentativnim redovima.

“Češka je kompaktna momčad protiv koje će nam biti jako teško igrati i protiv koje ćemo se morati jako dobro potruditi kako bi stvorili prilike koje smo stvorili protiv Turske. No, ukoliko mi budemo igrali kao što smo igrali protiv Turske i ukoliko budemo za nijansu bolji, vjerujem u našu pobjedu”, kazao je Badelj, a stoji na stranicama HNS-a.

“Atmosfera je sjajna, ponajviše zbog utakmice protiv Turske. Pobjeda uvijek diže atmosferu i u boljem raspoloženju sada dočekujemo sljedeću utakmicu.”

Više razmišljanja hrvatskog reprezentativca Milana Badelja pogledajte u video prilogu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!