VIDEO: LOV NA SILOVATELJE – Svjedočanstvo 16-godišnjakinje koju je silovalo 30 manijaka

tinejdžerica, silovanje, brazil

Ne stišava se bura u povodu silovane brazilske tinejdžerke koja je bila žrtva užasnog silovanja prije nekoliko dana kad ju je seksualno iskoristilo više od 30 muškaraca u Rio de Janeiru.

Policija je u velikoj akciji lova na počinitelje. Javnost je uz 16-godišnjakinju koja je o svemu odlučila i sama progovoriti, osokoljena, kaže, potporom javnosti.

“Znam kako se ništa neće dogoditi budem li čekala da pravosudni sustav napravi svoj posao. Zato, čekam božju pravdu. Doći će kasno, ali božja pravda nikada ne zakaže – rekla je još uvijek potresena djevojka.

U svom se prvom intervjuu prisjetila se što je sve doživjela, ali izrazili i optimizam što se Brazil, u kojem su kriminal i svakovrsno nasilje u porastu, digao na noge.

Djevojka je ispričala da se sjeća kako je zaspala, a kada se probudila bilo je to na nekom drugom mjestu, a oko nje je bilo mnogo muškaraca.

Cristina Bento vodi cijelu istragu
Cristina Bento vodi cijelu istragu

“Jedan je muškarac bio ispod mene, drugi na meni, dvojica su me držali za noge i dvojica za ruke”, potresno je svjedočila o zvjerskom činu. “Mnogi su se smijali i bila sam drogirana. Bilo je tu

mnogo mladića, dječaka s oružjem koji su se samo smijali… Znala sam da neće biti pravde, da ću biti posramljena. U prvom momentu nisam željela ni da kažem mojoj mami što mi se to dogodilo.

Ali, sada nakon velike podrške običnih građana i javnosti u Brazilu, znam da nisam sama.”

Podsjećamo, kako se za ovo divljaštvo možda ne bi niti saznalo da neki manijak nije objavio 38 sekundi dug snimak na Twitteru.

Na snimci se vidjela gola djevojka koja leži onesviještena i najmanje 30 divljaka koji navaljuju na nju.

Cijeli je slučaj na kraju preuzela jedinica specijalizirana za zločine nad maloljetnicima, koju predvodi Cristina Bento.

https://www.youtube.com/watch?v=iWCgr9xbkXU