FOTO: IZ PALAČE DVERCE – Gradonačelnik Bandić s lovcima i umirovljenicima

milan bandić, lovci

Gradonačelnik Milan Bandić primio je sinoć u palači Dverce predstavnike Lovačkog društva i lovce Grada Zagreba u povodu Uskrsnih blagdana.

Izvješće: media servis

‘Prije tjedan u prostorijama lovačkog saveza Grada Zagreba u Jelkovcu dogovorili smo susret u palači. Ovime želimo na poseban način čestitati Uskrs lovačkim udrugama’ – kaže gradonačelnik.

“Budući da su dečki u razgovoru rekli kako bi im koja kuna dobro došla, odlučili smo da svaku lovačku udrugu, njih jedanaest i sedam revira, za Uskrs počastimo sa 10 tisuća kuna. Za što će to ljudi potrošiti, to pitajte njih. Nisu to veliki novci, ali kažu da se poklonjenom konju ne gleda u zube – ako se dobro s njima upravlja, onda će itekako dobro doći”, rekao je Bandić.

Detalje procedure koje lovačke udruge moraju proći prije dobivanja sredstava objasnio je Luka Čuljak iz Gradskog ureda za poljoprivedu i šumarstvo.

“Mi smo pripremili ugovore i obrasce gdje će svaka udruga podnijeti zahtjev nama u Gradskom uredu. Mi ćemo odraditi proceduru koju trebamo. Nakon što oni podnesu sve zahtjeve te ispune sve obrasce i dokumentaciju koja je potrebna za ovo, isplatit će im se sva sredsta za jedanaest udruga, za njihovu gospodarsku osnovu, a za sedam revira za nabavu uniformi i opremu”, objasnio je Čuljak.

Nakon prijema lovačkog društva, gradonačelnik je na istome mjestu ugostio članove Matice umirovljenika Novi Zagreb – podružnica Horvati.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/milan.bandic.3/posts/1297959343629535?pnref=story” bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/milan.bandic.3/posts/1297961106962692?pnref=story” bottom=”30″]