365 DANA – VI NEMATE SRAMA: Evo što o obnovi Banovine kaže saborski zastupnik Miletić

Na obnovu nakon potresa razrušene Banovine žestoko je reagirao i saborski zastupnik Mosta Marin Miletić, koji priziva i nove izbore.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

365 DANA – VI NEMATE SRAMA

Godinu dana od potresa NEMA sustava. Ljudi se snalaze sami, kao braniteljica dragovoljac Domovinskog rata Jadranka kojoj su ukrali montažnu kućicu pa sam morao ja stiskati ministra Medveda da joj se to riješi.

Plenkovićeva Vlada nije izgradila NITI JEDNU NOVU kuću na cijeloj Banovini, nego je 50 novih kuća izgrađeno u privatnim inicijativama.

Plenkoviću danas salve uvreda, zvižduka u Petrinji. Narodu je dosta ove nesposobne vlasti ogrezle u tešku korupciju i nepotizam. Osim katastrofalne politike prema Banovini i svojim građanima Plenković se pogubio i sa Stožerokracijom.

Loše mjere, loša politika Beroša, Capaka, Markotićke i Božinovića dovele su do ove situacije kakvu imamo. Sve oko COVID-a je samo i jedino odgovornost onoga koji je rekao da sam donosi sve odluke – Plenkovića. I da apsurd bude veći – agenda interesnih skupina gura obvezno cijepljenje i cijepljenje djece i mladih što nema nikakve logike niti uporišta u zdravom razumu.

Najpoštenije bi bilo raspisati NOVE izbore.

Da staro nestane i novo sve nastane