POLICIJA OTKRIVA: Kako su u dvije stravične nesreće poginule četiri osobe

Ilustracija
Ilustracija

Policija je otkrila neke detalje teške nesreće koja se sinoć oko 21.30 sati dogodila na autocesti A3 između Bobovice i Svete Nedelje u kojoj su poginule dvije osobe.

Do nesreće je došlo kada je 32-godišnjak upravljajući Seat Alteom desnom prometnom trakom autoceste A3 u smjeru istoka naletio prednjim dijelom vozila na stražnji dio teretnog vozila s priključnim vozilom marke Mercedes Actros makedonskih nacionalnih registracijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a koji se kretao istom prometnom trakom u smjeru istoka.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 32-godišnjak vozač i 49-godišnji suvozač.

Od 22.14 do 2.41 sati promet je bio obustavljen južnim kolnikom autoceste A3 u smjeru istoka od prometnog čvora Bobovica do prometnog čvora Sveta Nedelja.

U drugoj nesreći koja se dogodila oko 17 sati na državnoj cesti D-51 između naselja Gučani i Busnovi na području PU požeško-slavonske 65-godišnji Švicarac je zbog neprilagođene brzine prešao svojim Mitsubishijem na suprotni prometni trak te se frontalno zabio u Volvo bjelovarskih oznaka kojeg je vozio 29-godišnjak.

Od siline udarca, švicarski automobil je sletio u putni kanal, a osim vozača život je izgubila i 70-godišnja putnica, dok je 76-godišnjak na stražnjem sjedalu pukim slučajem ostao živ, ali u teškom stanju.

Komentiraj