ZORAN ŠKUGOR: Thompsonu odgovara SDP na vlasti – ima tada k’o fol sukob!

Podijelite članak

zoran škugor

Naš poznati i dugogodišnji estradni menadžer Zoran Škugor, koji je na glazbenu pozornicu lansirao mnoge poznate pjevače, gostovao je na N1 televiziji.

Škugor je govorio o svojoj karijeri, o našoj pjesmi na Eurosongu, ali i o tzv. fenomenu Thompsona, objašnjavajući kako je to imalo veze i s politikom.

“Čavoglave su napravile što su napravile. Dogodio se Poljud koji je bio nakrcan, ali SDP je tada pao na 13 posto, a HDZ je bio na 32 posto podrške, pitali su me kako vratiti rejting”, rekao je Škugor za N1 televiziju.

“Iskorišten je taj koncert, snimljen je, koncert je počeo s pokličem ‘Za dom spremni’ i to je namjerno pušteno kako bi se digla lijeva populacija. U Splitu je bilo štandova s majicama i kapama s ustaškim znakovljem, policija nije reagirala jer je država stala iza toga. U Zagrebu je bilo isto, ali 15 dana nakon koncerta u ispitivanju javnog mnijenja HDZ i SDP su bili izjednačeni.

Thompsonu paše i ako se zabrani poklič ‘Za dom spremni’, to je marketing, on ima problem kada mu Njemačka zabrani koncert jer neće biti novca. U Hrvatskoj je sve pozitivan marketing. Sada nema više hitova, nema više te napetosti i domoljublja. Njemu odgovara SDP na vlasti, ima kao k’o fol sukob.”

Komentiraj