ZORAN MILANOVIĆ: Pozivam HDZ – neka dođe njihov kandidat na sučeljavanje, neka dođe odmah

Podijelite članak

Zoran Milanović

Kampanja prije kampanje. Stranke ne miruju. Zoran Milanović, šef SDP-a je u Čakovcu prošetao gradom s gradonačelnikom Stjepanom Kovačom. A zajedno su obišli i manifestaciju Porcijunkulovo.

Novinarima je rekao, piše emedjimurje, neće biti novih poreza, kako će se rasterećivat cijena rada, smanjivati poraz na dohodak u srednjoj kategoriji i povisit će se neoporezivi dio plaće na 3.000 kuna. Rekao je kako će smanjiti PDV na hranu iz Hrvatske. “Sve imamo, samo nam dajte povjerenje da vodimo zemlju”, pozvao je potencijalne birače.

Pozvao je i HDZ da se odazove na sučeljavanje, da ne čekaju i da se ne izgovaraju, da je sada za to vrijeme.

“Sve ovo što sam vam govorio su teme za debatu. Ja opet pozivam HDZ da pošalje nekoga, da to učini što prije i da to našoj javnosti prezentiramo prije 15. kolovoza. Kažem to zbog toga jer službeni početak kampanje, a već jučer, kažu mi suradnici, je HDZ rekao da treba pričekati do predaje lista, a nakon toga će početi izgovori da moraju doći svi.

Ne želim razgovarati sa svima, to nije predstava već ozbiljan razgovor dvoje najodgovornijih ljudi. Ja sam kandidat za premijera Narodne koalicije, vjerujem da ćemo pobijediti, a onaj tko je kandidat HDZ-a neka dođe, ali prije 15. kolovoza jer ljudi u ovakvim stvarima imaju pravo već sada čuti, razmišljati, razgovarati i postavljati nam pitanja. Nakon tog datuma ta priča nema smisla”, kazao je, dodajući: “Poziv HDZ-u, dođite odmah!”

Komentiraj