ZLATKO DALIĆ: Šire se lažne vijesti – nikada nisam komentirao izbore u BiH

Podijelite članak
Foto: Instagram
Foto: Instagram

“Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto netko tako brutalno laže. Ja sam izbornik Hrvatske koju volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem”, rekao je Zlatko Dalić, tvrdeći da nikada nije komentirao izbore u BiH.

“Neshvatljivo mi je da se netko služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije”, rekao je Dalić za Klix.ba.

“Ja se kao Hrvat iz Livna, koji je dopisno glasovao, osjećam ponižen. Bosna i Hercegovina je moja domovina. Hrvati su dali ogromne napore za tu zemlju, i na referendumu i 1995. kad su vojno doveli do prevage i mira. Ovo što im se radi je čisto nasilje”, izjava je Dalića, koju su objavili mediji u BiH i Hrvatskoj, koju on demantira, a učinio je to i Radio Varaždin, koji je upozorio da se internetom širi lažna vijest.

U objavi Radio Varaždina se kaže:

“Nakon što je nekoliko portala objavilo da su nogometni izbornik Zlatko Dalić i gradonačelnik Ivan Čehok za Radio Varaždin komentirali rezultate izbora u BiH, demantiramo navode i osuđujemo širenje lažnih vijesti. Niti Dalić niti Čehok nisu za Radio Varaždin izjavili ništa što ima veze s izborima u BiH”.

Komentiraj