ŽIVI ZID O PLAKATIMA: Podolnjak se diči velikim pravnim znanjem, a sramotno nisko pada

Podijelite članak

ivan vilibor sinčić

Robert Podolnjak iz Mosta jučer je u emisiji Otvoreno na HRT-u prozvao Živi zid koji je, kako je rekao, u njegovoj izbornoj jedinici ‘imao 50 predizbornih’ plakata na što je utrošeno ”jako puno novca”. Živi zid je hitro odgovorio.

”Prava je istina da je Živi zid za 3. izbornu naručio 10 jumbo plakata od tvrtke „Europlakat“. Plakati su u prosjeku koštali 1.000 kuna, a dijelom su ih platili sami članovi vlastitim skromnim donacijama.

Smatramo sramotnim da netko tko se diči velikim pravnim znanjem i iskustvom, poput Podolnjaka, može pasti toliko nisko pa iznositi flagrantne neistine pred čitavom hrvatskom javnosti. Takvo ponašanje ne treba ni čuditi kada sam predsjednik MOST-a Božo Petrov krši obećanja koja je potpisao kod javnoga bilježnika.

Kad već govorimo o financiranju stranaka bilo bi bolje da je Robert Podolnjak iznio podatak da je MOST na kampanju potrošio 1,2 milijuna kuna, a nakon parlamentarnih izbora im je iz proračuna isplaćeno više od 4 milijuna kuna.

Živi zid i dalje ostaje jedina vjerodostojna politička stranka koja se bori za interese naroda”, poručuju iz Živog zida.

Komentiraj