ZA “KORAK U ŽIVOT”: Humanitarac velikog srca – Tony u Zagrebu 7. srpnja

Podijelite članak
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish

Nebrojeno puta do sada, Tony Cetinski pokazao se velikim čovjekom s još većim srcem. Nikada nije odbijao pomoći onima kojima je to najpotrebnije, pa tako ni ovoga puta.

Tony će odraditi ono što najbolje zna, a to je izniman koncert, koji će se održati u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije ‘Korak u život’, 07.07. na gornjogradskoj ljetnoj pozornici Amadeo u Zagrebu.

Sav prihod donira se akciji u organizaciji Rotary Cluba Zagreb – Kaptol, a namjena je omogućiti nastavak školovanja djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Akcija ‘Korak u život’ održava se od 2008. godine, od kada se svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Sam Tony na press konferenciji u Zagrebu, nije krio zadovoljstvo što je dio jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija, ‘Biti će to, akustičan nastup, prilagođen predivnom prostoru, a kombinirati ću svoje i obrade stranih pjesama. Mislim da to publika nema često prigodu slušati. Još uvijek pamtim naše prijašnje iznimno uspješne suradnje, i to su ono što se kaže pobjedničke situacije. Ne samo što smo prikupili puno novca i direktno pomogli ovoj djeci, što je i najbitnije, nego smo svi zajedno uživali. Lijepo je kada čovjek može uživati u tome što radi, a ujedno se osjeća dobro kada zna da je konkretno uspio pomoći u nečemu, tako da ću se uvijek odazvati ovakvim akcijama.’

Ne propustite stoga ovu posebnu glazbeno humanitarnu priču, a svi zajedno učinit ćemo dobro djelo. Koncert Tonyja Cetinskog u sklopu akcije ‘Korak u život’, održat će se 07.07. u 21:00 sat, na ljetnoj sceni Amadeo, u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja u Demetrovoj ulici.

Ulaznice možete nabaviti putem Eventima.

 

Komentiraj