VIDEO: VUJIĆ U BUJICI – ISIL-ovi povratnici u BiH opasnost su za Hrvatsku

Podijelite članak

Problem legalizacije ilegalnih migracija, islamsku infiltraciju i povratak ISIL-ovaca u BiH ne smije se podcjenjivati – upozorio je u Bujici na Z1 televiziji mr. Jure Vujić, pročelnik Odjela za politologiju Matice Hrvatske i neovisni kandidat na listi Ruže Tomašić i Hrvatskih suverenista za Europski parlament.

“Nad hrvatskim granicama treba vratiti suverenu državnu kontrolu po uzoru na Orbanovu Mađarsku”, jasan je bio Vujić.

Osim o problemu migranata, o kojem se u Hrvatskoj uglavnom šuti, bez obzira na događaje u Gorskom kotaru i Lici te Karlovačkoj i drugim županijama, Jure Vujić govorio je i o drugim važnim europskim temama.

Vujić smatra da će gubitkom kune i uvođenjem eura Hrvatska i na simboličnoj razini izgubiti monetarni suverenitet: – Hrvatska narodna banka je odavno postala mjenjačnica i služi isključivo interesima Europske središnje banke, koja pogoduje međunarodnim financijskim tržištima.

“Briselska oligarhija živi u fiktivnoj zemlji, odvojila se od naroda i realne zemlje, a najveći su potrošač papira”, narugao se Vujić i obrazložio:

“Samo na definiciju dopuštene veličine krastavaca i opsega električne žarulje birokrati iz Bruxellesa potrošili su stotine stranica papira!”

Jure Vujić drži kako se odnos Bruxellesa prema Hrvatskoj najbolje oslikava kroz Junckerovo štipanje Plenkovića za stražnjicu.

U emisiji je pušten prilog sa glazbenim isječcima s predizbornih skupova HDZ-a, SDP-a i Hrvatskih suverenista.

Plenković u Francuski paviljon ulazi uz Survivor, Bernardić na svoj skup dolazi uz Queen, a na skupovima Ruže Tomašić pjeva se Thompson.

Jure Vujić je to prokomentirao: “Nije čudo što su Plenković i Bernardić odabrali strane pjesme, Thompson je ipak glas srca hrvatskog naroda!”

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Komentiraj