VIDEO: UPOZNAJTE SANELLU – Nova zvijezda na glazbenom nebu s pjesmom “Čvor”

Podijelite članak
Foto: Vesna Benić
Foto: Vesna Benić

Mlada, zgodna i izuzetno glazbeno nadarena Zadranka Sanella, novo je ime glazbene obitelji Hit Records. Posebna, a u isto vrijeme atraktivna djevojka, koja će vas osvojiti svojim glasom, osim što pjeva, piše i poeziju, za koju sama ističe kako je upravo to njena velika ljubav.

Upravo je sada došlo vrijeme da i upoznate Sanellu, koja je pjesmom i video spotom ‘Čvor’ odlučila zakoračiti na glazbeno nebo.

‘Pjesmu ‘Čvor’, vrlo zanimljivog naziva, mogu opisati kao jednu modernu, a opet predivnu pop art baladu sa poetskim tekstom i snažnom porukom, koju nosi u sebi’, istaknula je Sanella

Autorska ekipa koja je stala iza ove nove glazbene priče, su Kristijan Rahimovski, autor glazbe i teksta, te Filip Gjud, koji je zaslužan za aranžman.

Sanellin singl prvijenac, prati i video spot, snimljen u režiji Jerka Marića. Kadrovi koji su protkani kroz spot, snimljeni su na tri različite lokacije u blizini Zadra, od Sabunika, Ljubača, pa sve do Ražanca.

Foto: Aleksandar Bonačić
Foto: Aleksandar Bonačić

O samoj priči, koja se oslanja na spot, rekla je, ‘S obzirom da sam iz Zadra, kojeg okružuje predivna priroda i more, odabir lokacija se činio kao savršena poveznica sa samim tekstom pjesme’

Uloge u spotu odigrali su i Sanelli dragi, bliski ljudi. Naime, njezina publika će tako imati prilike vidjeti kako se u svojoj ulozi snašla Sanellina sestra, model, Andrijana Beljo, uz koju se pojavljuje i njezin suprug, prvak Europe u profesionalnom boksu, Damir Beljo.

Promociju singla i video spota ‘Čvor’ u svome gradu, Zadru Sanella je otvorila sa svoje dvije pjesme poezije ‘Šteta je učinjena’, te ‘Na putu prema suncu’, uz klavirsku pratnju Vedrana Supičića.

Intimno, predivno, spontano, upravo kako sam onako kako sam zamišljala sa puno pozitivne energije i ljubavi, koja se osjećala među svim prisutnima. Na promociju su došli meni dragi prijatelji uz obitelj, kolege pjesnici i glazbenici, David Ricov, Predrag Čosić, kao i autor pjesme Kristijan Rahimovski.

Od svojih kolega pjesnika, Nikoline Mojić i Ivice Ušljebrke, dobila sam poklon, izvedbu njihovih pjesama poezije uz klavirsku pratnju gdina. Vedrana Supičića.

Uz sve spomenute drage ljude, iznimno me veselio dolazak Renate Peroš, ravnateljice Narodnog muzeja u Zadru.

Veliko hvala od srca Vesni Benić, pjesnikinji i ravnateljici duhovnog festivala Svjetlost dolazi. Zahvaljujem se i udruzi Riječi iznad svega, jer sam članica udruge pjesnika, kao i članica Hrvatskog književnog društva. U pripremi je izdavanje moje prve zbirke, ljubavne poezije. Moja autorska pjesma, poezije ‘Zagrli me’, izabrana je i izašla je u knjizi ‘Glagoljicom ispisana ljubav.’, kazala je Sanella.

 

 

Komentiraj